Over ons


Al ruim dertig jaar is Tegelbedrijf Bulten een begrip. Bulten senior begon als een van de eersten als zelfstandig tegelzetter.

Door zich hierin te specialiseren werd het tegelwerk naar een hoger plan gebracht. Door de jaren heen is er veel veranderd, maar wat vanaf het begin hetzelfde is gebleven is onze persoonlijke benadering.

De afgelopen dertig jaar is er veel veranderd op het gebied van tegelwerk. Wij zijn mee veranderd. Een voorbeeld van deze verandering is wel het formaat van de tegels. Zo verwerken wij XXS tegels (mozaïek van 0,5 x 0,5 cm.) tot XXL tegels (100 x 100 cm. en zelfs groter) en alles er tussenin.

Nieuwe formaten betekend; nieuwe lijmsoorten, nieuwe technieken en aangepast of speciaal gereedschap.

Wij, als gespecialiseerde tegelzetters, werken nauw samen met tegel- , lijm- en gereedschap fabrikanten en leveranciers. We volgen voorlichtingen en opleidingen om als een van de eersten van alle vernieuwingen op de hoogte te zijn.

“Korte lijnen” is voor ons een begrip. Wij proberen zoveel mogelijk te overleggen met de opdrachtgever zelf. Soms worden er prachtige ontwerpen gemaakt maar wordt er geen rekening gehouden met de technische uitvoer of andersom.

Wij gaan altijd met u in gesprek om samen tot het gewenste resultaat te komen.