Tegelwerk


Bij de meeste projecten worden we ingehuurd door de aannemer of sanitair specialist. De tegelwerkzaamheden en alles wat hiermee te maken heeft, worden uitgevoerd door onze (intern opgeleide) vakmensen.

De aannemers waar wij voor werken zijn al jarenlange relaties, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Tegelbedrijf Bulten is aangesloten bij de Bovatin (bond van aannemers van tegelwerken in Nederland). Deze organisatie maakt zich sterk, om het vakmanschap in de branche te behouden en verder te versterken. Ook kunt u zich ervan verzekeren dat onze medewerkers op de hoogte zijn van veilig en verantwoord werken door opleidingen die zij hebben gevolgd via de Bovatin.

Tevens zijn wij een Fundeon erkend leerbedrijf. Fundeon is het kennis- en adviescentrum voor het opleiden en ontwikkelen voor personeel in de bouw en infra. Erkenning van leerbedrijven gebeurt op basis van een erkenningsregeling. Fundeon beoordeelt aan de hand van deze regeling of bedrijven erkend leerbedrijf kunnen worden en blijven. Zo zijn de belangrijkste voorwaarden dat iedere leerling wordt begeleid door een leermeester en dat het leerbedrijf de leerling tijd, ruimte en begeleiding geeft om het vak te leren.

In deze tijd, waarin een gebrek dreigt aan goed opgeleide vakmensen, maken wij ons sterk om jonge mensen een goede opleiding te geven.